martes, 5 de abril de 2016

Llocs d'interès de Baldomar

Museu de Baldomar


En aquest museu hi trobem mostres arqueològiques, paleontològiques i de mineralogia local. Recull de restes arqueològiques procedents principalment del poblat ibèric de Baldomar; ceràmica prehistòrica, medieval i dels segles XVII i XVIII; col.lecció de fòssils i mostra de minerals.



Temàtica: Museu arqueològic
Ubicació: Carrer de la Font s/n (Baldomar)
Horari: Hores convingudes (telèfon 973 400102)
Entrada: Gratuïta
Propietat: Municipal

Celler (tradició vitivinícola)


Vall de Baldomar és un celler de caràcter familiar. Els seus orígens es remunten als anys vuitanta, quan era una simple afició que acabaria per convertir-se en una autèntica passió, la culpa de tot la va tenir la terra. A l'abraçada de la serra del Montsec i del riu Segre es forma una petita vall amb un especial microclima per al cultiu de la vinya, l'hivern és dur i fred i l'estiu sec i molt calorós, si bé les temperatures màximes i mínimes entre el dia i la nit són importants. Comptem amb una plantació pròpia de 14 hec de i 8 hec. de vinya controlada, que pertany a viticultors de la zona amb els quals mantenim una estreta relació des de 1989, que va ser l'any on vam elaborar el nostre primer "Cristiari"

Font de la Trilla


Des de Baldomar anant cap a Clua. A dos quilòmetres desprès de deixar el poble trobem la Font de la Trilla, es un espai d’esbarjo al costat del riu Boix, equipat amb taules, bancs i una barbacoa. La gent de Baldomar diu que l’aigua d’aquesta font és la millor que es pot trobar.




No hay comentarios:

Publicar un comentario